Varför välja en GymPlay Airtrack?

Varför välja en GymPlay Airtrack?

Som vi ofta ser med Berg-trampoliner är det också stor skillnad mellan att köpa en GymPlay Airtrack och en vanlig no name-modell. GymPlay Airtracks är inte bara av mycket hög kvalitet, de har till exempel en speciell teknik med dubbla skenor som ger extra lång hållbarhet, utan de har också hållbara material där du verkligen kan se att varje detalj har tagits med i beräkningen.

Förutom att du köper en Airtrack av högsta kvalitet erbjuder GymPlay också bra support. Flera av deras anställda gör till exempel själva gymnastik med Airtracks, vilket innebär att de kan ge dig rätt råd när du köper en Airtrack.

Men låt oss ta en titt på några av de mer populära GymPlay Airtracks för hem och gymnastikföreningar.

 

Läs också: Varför köpa en GymPlay Air track?

 

Airtracks från GymPlay är, enligt min mening, några av de bästa Airtracks för hemmet och trädgården. Det faktum att du har möjlighet att köpa två eller tre meter och använda dem separat inomhus, men när du kommer ut kan du sätta ihop dem med en kardborrekontakt och använda dem som en lång 6 meter lång Airtrack, tycker jag är helt briljant. Vi har inte plats för en 5 eller 6 meter lång modell inomhus, men vi har gott om plats i trädgården. Och barnen har nått en nivå där en 3 meter börjar kännas lite för liten. Till och med med en hoppbräda och en landningsmatta. 3 meter är riktigt bra för att öva på enstaka hopp eller små serier, men du får inte samma möjligheter som på en 5 eller 6 meter modell.

H30 Airtrack Pro – den ultimata Airtrack

Om du vill ha något av det bästa inom Airtrack är H30 Airtrack Pro från GymPlay ett bra val. Den här modellen är hela 30 cm hög, vilket ger en exceptionell studs och med en längd på hela 6-15 meter finns det tillräckligt med utrymme för att göra även de mest avancerade hoppserierna. Airtrack används vanligtvis för elitgymnaster eller idrottshallar, men är också ett utmärkt val för dem som bara vill ha det bästa inom Airtrack och inte bryr sig om priset. Det är faktiskt inte en av de billigaste Airtracks, eftersom den kostar från 15 000 och uppåt.

 

H15 Airtrack Trainer

Medan H30 Airtrack Pro främst riktar sig till mycket erfarna gymnaster eller idrottsklubbar och liknande, är H15 Airtrack Trainer ett riktigt bra val för både nybörjare och avancerade gymnaster. Med en höjd på 15 cm får du tillräckligt med studs för att tillfredsställa de allra flesta. Du kan välja en längd på 3-6 meter, vilket passar både inomhus i hemmet och utomhus i trädgården. En riktigt bra Airtrack-bana som alla utom de mest erfarna Airtrack-användarna kommer att gilla. Prismässigt ligger vi här runt 4 000 och uppåt. Det är ungefär samma pris som en bra cykel kostar.

 

GymPlay Airtracks eller en billig Airtrack?

 

H10 Airtrack Trainer

Om du vill ha en bra och billig Airtrack Trainer är H10 Airtrack Trainer ett riktigt bra val. Med en tjocklek på 10 cm är det en bra Airtrack för nybörjare som är otroligt stabil och lätt att använda. Den ger inte samma studseffekt som 15- eller 20-centimetersmodellerna, men ändå tillräckligt för att du ska kunna utföra hopp som du annars inte skulle kunna göra. Längden varierar från 3 till 5 meter, vilket gör den idealisk för hemmet eller trädgården och priset ligger på omkring 2 000 euro, vilket gör att de flesta kan komma ombord. Om du har hållit på med gymnastik i några år eller är över 17 år skulle jag nog välja en h15- eller h20-modell i stället för en H10, eftersom du får lite mer hjälp med dina hopp och lite fler alternativ. För alla andra skulle en sådan här H10 vara ett riktigt bra val, eftersom jag är säker på att du kommer att få många bra timmar med gymnastik på den. Mina egna barn saknar dock de extra 10 cm när de använder sin gamla H10 i stället för den nya H20-modellen. De extra centimetrarna ger lite mer studs, vilket gör den större modellen roligare att använda när du har nått en viss nivå. Det finns dock många som aldrig kommer att nå dit om de inte redan går till gymmet, och här är H10-modellen fortfarande det bästa valet.

Förutom dessa tre modeller finns det många andra Airtracks från GymPlay, du kan se fler exempel på deras webbplats här på gymplay.dk. Men förutom GymPlay-modellerna finns det också många andra typer av Airtracks. Anledningen till att jag har valt att fokusera på GymPlay-modellerna är att kvaliteten och supporten här är av högsta klass och att du får en produkt som du definitivt kommer att vara nöjd med. Jag har provat ett par av de billiga Airtracks från Kina och blev ganska besviken båda gångerna. Det är helt enkelt inte samma sak, och dessutom vet du inte vilka material de är gjorda av. Ovanstående modeller är EU-godkända och uppfyller alla europeiska krav, så jag skulle inte vara rädd för att låta mitt barn använda en sådan.

Om du är nybörjare eller inte är så gammal är en H10-modell ett riktigt bra val som du kommer att ha glädje av i många år. Om du är en tonåring eller en van gymnast är en H15- eller H20-modell ett något bättre val för dig. För de riktigt skickliga eller för idrottsklubbar är H20- eller H30-modellen det självklara valet.

Kom ihåg att om du köper en Airtrack och vill att den ska vara lite längre kan du på GymPlay-modellerna lägga till en eller två hoppbrädor som förlänger den med ungefär en meter i varje ände. Detta fungerar faktiskt ganska bra och är ett enkelt och billigt sätt att få en längre Airtrack.

Varför välja en GymPlay Airtrack

Det finns flera anledningar till att jag skulle välja en Airtrack från det danska företaget GymPlay. Eftersom de är bland de enda på marknaden har de ansträngt sig mycket för att producera en så grön Airtrack som möjligt.

Det innebär att Airtrack är fri från tungmetaller, ftalater och andra skadliga kemikalier som finns i de allra flesta Airtracks du kan köpa.

Detta garanterar att ditt barn inte utsätts för farliga kemikalier när det använder Airtrack.

En annan anledning till att jag skulle välja en GymPlay Air-bana är att kvaliteten är riktigt bra. Förutom att vara fria från kemikalier är varje Airtrack handgjord och tillverkad av kvalitetsprodukter hela vägen igenom.

Detta ger en Airtrack som både presterar riktigt bra, men som också har en lång livslängd och klarar av lite användning.

Om du provar en av de billiga Airtracks som du kan köpa i vissa lokala butiker och en Airtrack av hög kvalitet kommer du att märka en tydlig skillnad.